Doneren

U KUNT ZELF IETS DOEN: STEUN PRIVACY FIRST!

Velen voelen onbehagen over de voortgaande aantasting van hun privacy en willen iets doen, maar weten niet hoe of wat. Steun Privacy First met raad, daad of een donatie. Dan kunnen Stichting Privacy First en haar vrijwilligers, advocaten, juristen en wetenschappers aan een privacyvriendelijke toekomst blijven werken.

Stichting Privacy First is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). In het algemeen kunt u uw donatie aan Privacy First daarom van de belasting aftrekken. Als u uw donatie aan Privacy First overmaakt is het raadzaam daarbij het woord "donatie" te vermelden zodat er nooit onduidelijkheid bij de Belastingdienst kan ontstaan.

Als u gebruik maakt van ons online donatieformulier ontvangt u automatisch een betaalbewijs in pdf-format. U kunt er ook voor kiezen om anoniem te doneren (u ontvangt dan echter geen kwitantie).

Ook kunt u zelf rechtstreeks een donatie overmaken op IBAN-rekeningnummer NL95ABNA0495527521 t.n.v. Stichting Privacy First te Amsterdam (BIC: ABNANL2A).

Het gaat erom effectief te zijn. Stichting Privacy First voert daarom rechtszaken en juridische procedures waarmee wetgeving en beleid kunnen worden gecorrigeerd die de samenleving de verkeerde kant opsturen. Daarnaast voeren wij soms bewustmakingsacties zoals de succesvolle GemeenteGarantieBrief tegen de opslag van ieders vingerafdrukken, onze campagne SpecifiekeToestemming.nl voor medische privacy, onze actie tegen kentekenparkeren, onze campagne tegen de Sleepwet en ons PSD2-me-niet project over financiële privacy. Ook organiseert Privacy First jaarlijks de Nederlandse Privacy Awards. Vanzelfsprekend werken wij waar mogelijk samen met andere privacyorganisaties, juristen, wetenschappers, mensenrechtenorganisaties en particulieren.

Een rechtszaak is zo duur dat de overheid zich in feite zo vrij als een vogeltje voelt om uw vrijheden onbeperkt in te perken, want welke burger kan 5 jaar wachten en €100.000 voor een rechtszaak ophoesten? Daar komt nog bij dat in een proces de overheid onbeperkt veel geld kan uitgeven, namelijk UW belastinggeld. Door Privacy First financieel te steunen, kunnen wij collectieve rechtszaken voeren die voor alle burgers gelden.

Als u nu niets doet, zijn we over vijf jaar allemaal de klos. Zo simpel ligt dat. In de pers, op onze website en in onze jaarverslagen kunt u lezen hoe snel het allemaal gaat. Onderneem dus NU actie en wordt donateur van Privacy First!

  • Hits: 53103
© 2024 All Rights Reserved. Carefully crafted by WarpTheme

Onze Partners

logo Voys Privacyfirst
logo greenhost
logo platfrm
logo AKBA
logo boekx
logo brandeis
banner ned 1024px1
Deelnemer Privacycoalitie
Control Privacy
Pro Bono Connect logo 100